Tervetuloa blogiin, jonka intohimona on yhdistää vesivärimaalaus ja musiikki – kaksi taiteenlajia, jotka yhdessä saavat aikaan aivan ainutlaatuisia elämyksiä. Usein kuulee sanottavan, että kaksin aina kaunihimpi ja näiden taiteenlajien kohdalla tämä tosiaan pitää paikkansa! Taustalla soiva musiikki tuo maalaamiseen aivan omanlaisensa tunnelman ja tuo työhön uutta inspiraatiota!

Kenelle blogi on suunnattu?

Tämä blogi on suunnattu kaikille taiteesta, erityisesti vesivärimaalauksesta ja musiikista, kiinnostuneille lukijoille. Toivomme sen herättävän taiteeseen ja musiikkiin liittyvää keskustelua sekä tuovan keskusteluun aivan uudenlaisia näkökulmia. Toivomme, että aihetta kohtaan tuntemamme innostus välittyy myös lukijoille ruudun toisella puolella.

Millaisia aiheita blogissa käsitellään?

Käsittelemme blogissa vesivärimaalauksia ja kerromme, kuinka voit oppia arvostamaan maisemamaalauksia aivan uudella tavalla. Lisäksi kerromme siitä, kuinka musiikki vaikuttaa tunteisiin sekä tuo maalaamiseen upeaa tunnetta ja aivan uudenlaista inspiraatiota. Esittelemme myös tunnettuja maalareita, jotka ovat innostaneet muita maalareita upeilla töillään. Kukapa meistä ei olisi miettinyt, mitä kätkeytyy salaperäisen Mona Lisa -maalauksen taakse; maalauksen, joka teki maalaajastaan kuuluisan ja on toiminut monen harrastajan ja ammattimaisen maalarin inspiraation lähteenä vuosikymmenistä toiseen.

Blogissamme paneudutaan myös siihen, kuinka tärkeää on löytää juuri se taiteenala, josta pidät erityisen paljon. Taide tuo elämään monia ilonaiheita sekä mahdollisuuden paeta hetkeksi arkea – ja mikä parasta, usein arjen pakeneminen ei vaadi edes kotoa poistumista, vaan maalausvälineet voi kaivaa esiin aina inspiraation iskiessä.

Annamme myös vinkkejä, joiden avulla voit sisustaa kotisi taiteen avulla juuri sinun näköiseksesi. On tärkeää, että koti on paikka, jossa koko perhe viihtyy. Mieleinen taide, joka kuvastaa asioita, joista juuri sinä pidät, auttaa tässä tehtävässä. Jollekin toiselle moderni, abstrakti taide on “se juttu”, kun taas joku toinen suosii kauniita maisematauluja tai kerää kotinsa täyteen arvotaidetta. Olipa oma makusi millainen tahansa, on tärkeää, että sinä itse tunnet olosi kotoisaksi omassa kodissasi!

Näiden alkusanojen saattelemana toivotamme sinut vielä kerran tervetulleeksi uuden blogimme pariin! Toivottavasti viihdyt ja toivottavasti voimme toimia muusanasi, joka antaa sinulle uusia inspiraation lähteitä ja auttaa nauttimaan taiteesta entistäkin enemmän!