Tämä blogi syntyi intohimosta taiteeseen. Sen tavoitteena on sekä tarjota tietoa että toimia inspiraation lähteenä kaikille vesiväritaiteesta sekä musiikista innostuneille taiteilijoille – niin aloittelijoille kuin hieman edistyneemmillekin alansa konkareille.

Blogin sisältö on monipuolinen

Sisällön osalta blogi on monipuolinen ja se käsittelee aihetta monesta eri näkökulmasta. Toivomme tämän herättävän lukijoissa erilaisia näkemyksiä ja kysymyksiäkin. Lukijoiden ei suinkaan tarvitse olla asioista samaa mieltä blogin kirjoittajan kanssa, vaan myös vastakkaiset mielipiteet ovat arvokkaita ja auttavat viemään keskustelua eteenpäin.

Aivan erityisesti blogi pureutuu musiikin ja maalaustaiteen yhdistämiseen, sillä koemme, että tämä yhdistelmä on jotakin aivan ainutlaatuista ja tarjoaa taiteilijalle aivan erityisen paljon mahdollisuuksia ja elämyksiä. Vesivärimaalauksen ja musiikin yhdistäminen sopii erinomaisen hyvin myös lapsille! Rauhallisen ja rauhoittavan musiikin tahdissa maalaaminen on upea elämys kaikenikäisille ja -tasoisille maalareille. Lapset voidaan johdatella musiikin ja maalaamisen johdolla käsittelemään sellaisiakin aiheita, joiden käsittely olisi muuten haastavaa. Näin taide voi tarjota väylän tällaisten asioiden käsittelylle, mikä voi auttaa lasta pääsemään vaikean tilanteen yli.

Kerromme taiteen mahdollisuuksista monesta eri näkökulmasta

Blogimme kertoo siitä, millaisia moninaisia mahdollisuuksia taide tarjoaa. Pureudumme tähän aiheeseen monesta eri näkökulmasta käsin. Taide tarjoaa oivallisen pakotien arjesta, mutta se tarjoaa niin kovin paljon muutakin. Se voi olla miellyttävä sisustuselementti ja tunnettujen taiteilijoiden tunteminen voidaan laskea kuuluvaksi jo ihan yleissivistykseen. Näitä ja monia muita taiteeseen liittyviä aihealueita käsitellään tässä blogissa.

Toivomme, että viihdyt blogitekstiemme parissa ja että palaat lukemaan niitä uudelleenkin! Toivomme myös, että blogistamme tulee taiteenystävien uusi kohtauspaikka, jossa voidaan vaihtaa aiheeseen liittyviä mielipiteitä ja jossa voidaan käydä taiteeseen liittyvää keskustelua. Olet tervetullut blogimme lukijaksi, piditpä sitten modernista tai hieman perinteisemmästä taiteesta!